SandwichBoek1De Sandwich Corner is opgenomen is het boek van Saskia Naafs en Guido van Eijk! In “The 500 secrets of Rotterdam” beschrijven beide schrijvers, bekend van o.a. de Volkskrant en het Parool de best bewaarde geheimen van Rotterdam. Een verborgen park onder een brug, speciale koffiebranders, vintage winkels en plekken waar je dus heerlijk kunt ontbijten en lunchen! Uiteraard zijn wij hartstikke trots op de vermelding in het boek. Wilt u zelf de best bewaarde geheimen van Rotterdam ontdekken? Bestel het boek dan bijvoorbeeld bij bol.com.

 

Op pagina 21 van het boek:
For thirty years, Wim Bloemink has been building a steady fan base with his crispy fresh bread and superb homemade cold cuts. His grilled sausage is phenomenal, as are the roast beef, spicy chicken, pulled pork and tuna sandwiches. There’s also a nice selection of cheese and sweet toppings. The Sandwich Corner is open from 7 till 3 pm.

 

 

 

SandwichBoek3SandwichBoek2